Sponzorstvo

U Zagrebu će se u subotu 22. veljače 2014. po prvi put održati Javantura, poludnevna konferencija posvećena Java tehnologijama u organizaciji Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) i Udruženja za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore.

Namjera je na jednom mjestu okupiti osobe koje u svom profesionalnom i stručnom radu koriste ili su uključene u razvoj proizvoda i usluga zasnovanim na nekoj od tehnologija vezanih uz jezik i platformu Java, kao i svih srodnih tehnologija. Želja organizatora je okupiti najbolje Java ljude iz Hrvatske i regije i čuti raznolike teme zanimljive širokom krugu te potaknuti kvalitetnu razmjenu iskustava te čvršće povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese.

Na konferenciji očekujemo 250+ sudionika, a sudjelovanje je za sve članove HUJAK-a i predavače besplatno, dok ostali plaćaju simboličnu naknadu. Posebnost konferencije Javantura leži upravo u činjenici da ju je pokrenula sama Java zajednica okupljena u udruzi HUJAK, potaknuta uspjesima konferencija “Java 2012” i JavaCro’13, tematske cjeline “Java dan(a)” na HrOUG konferencijama, te konferencijama WebCamp 2012 i WebCamp Zagreb 2013, koje su zajedno okupile više od 1500 sudionika.

Prilika za Vašu priču

S druge strane ovo je izvanredna mogućnost da svatko predstavi ono što zna i može, bez obzira radi li se o pojedincu, tvrtki ili velikoj korporaciji. Sponzorskim sudjelovanjem na konferenciji Javantura nudi se izuzetna prilika da predstavite i promovirate sebe i svoju tvrtku, proizvode i usluge pred brojnim sudionicima. S druge strane kao sponzor pomažete da se namire troškovi organizacije konferencije te da i u budućnosti možemo nastaviti organizirati ovakva događanja.

Predvidjeli smo dva sponzorska paketa pogodnosti (navedena niže) za koje se nadamo da će našim sponzorima omogućiti optimalan način sudjelovanja, a za sve dodatne informacije obratite se na javantura@hujak.hr.

Stoga Vas pozivamo da nam se kao sponzor pridružite na konferenciji Javantura Zagreb 2014!

Srdačan pozdrav,
organizatori konferencije Javantura

Informacije o sponzorskim pogodnostima

Kategorija # Pogodnosti Early bird cijena
do 13.2.2014.
Standardna cijena
od 14.2.2014.
Sponzor dvorane 2 veliki logotip
● javna zahvala
2 reklamna (roll-up) stalka – u jednoj dvorani i ispred dvorana
lightning talk o tvrtki (što radite, koga zapošljavate)
● osigurano 7 ulaznica
● navođenje u medijskim objavama
3.500,00 kn 5.000,00 kn
2.800,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
4.000,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
Sponzor 10-ak standard logotip
● javna zahvala
1 reklamni (roll-up) stalak – ispred dvorana
lightning talk o tvrtki (što radite, koga zapošljavate)
● osigurano 3 ulaznice
● navođenje u medijskim objavama
1.200,00 kn 1.800,00 kn
960,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
1.440,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a

Napomene:

  • PDV se ne izražava niti obračunava jer organizator nije u sustavu PDV-a prema čl. 90., st.1. i 2. Zakona o PDV-u.
  • Pravne osobe koje su članovi HUJAK-a s uplaćenom članarinom za 2014. godinu imaju popust od 20%.
  • Logotip (veliki ili standard) će biti istaknut na stranici konferencije javantura.com, Facebook stranici Javantura, prezentacijskom predlošku konferencije (između predavanja), te ostalim pogodnim mjestima.
  • Javna zahvala sponzoru bit će na otvaranju i zatvaranju konferencije te prije predstavljanja sponzora, kao i na stranici konferencije javantura.com, Facebook stranici Javantura, prezentacijskom predlošku konferencije (između predavanja)
  • Svi reklamni stalci sponzora (roll-up) postavit će se u prostoru ispred dvorana
  • Sponzor dvorane ima posebnu pogodnost postaviti drugi reklamni stalak (roll-up) u samoj dvorani (pored prezentacijskog platna) temeljem čega će biti vidljiv na fotografijama i video zapisima
  • Lightning talk podrazumijeva 5-minutno predstavljanje tvrtke u kojem se može objasniti što tvrtka radi i traži li zaposlenike.
  • Navođenje u medijskim objavama podrazumijeva spominjanje sponzora u različitima objavama za medije i drugim propagandnim materijalima konferencije.
  • Osigurane ulaznice znači da će za sponzora biti posebno rezervirane ulaznice u određenom broju koje ne ulaze u javnu podjelu.

Organizatori zadržavaju pravo promjene uvjeta sponzorstva i cijena do potpisivanja sponzorskog ugovora, a u slučaju nepredviđenih okolnosti i kasnije.

Lokacija

Konferencija Javantura održat će se u prostorijama Udruženja za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore (IT HGK), Nova cesta 7, 2. kat (ulaz s južne strane pored Lidla), Zagreb, Hrvatska.

Dvorane

Donosimo vam i nekoliko slika lokacije i dvorana

Advertisements
Latest News

Location: Hotel Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb, Croatia
Parking: hotel Panorama parking for 6 kn / h without limit on duration or at city parking in nearby streets and in front of sports hall – Zone II (yellow zone) for 3 kn / h with limit of max 3 h (for free after 15:00 on Saturday)
Previous Conferences
Javantura v4 slides and videos
All presentations at Slideshare
All videos at Youtube
Organizer
Platinum sponsor
Gold sponsors




Educational sponsors
Media sponsors
Tech sponsor



Partners & Friends