Sponzorstvo

U Zagrebu će se u subotu 22. veljače 2014. po prvi put održati Javantura, poludnevna konferencija posvećena Java tehnologijama u organizaciji Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) i Udruženja za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore.

Namjera je na jednom mjestu okupiti osobe koje u svom profesionalnom i stručnom radu koriste ili su uključene u razvoj proizvoda i usluga zasnovanim na nekoj od tehnologija vezanih uz jezik i platformu Java, kao i svih srodnih tehnologija. Želja organizatora je okupiti najbolje Java ljude iz Hrvatske i regije i čuti raznolike teme zanimljive širokom krugu te potaknuti kvalitetnu razmjenu iskustava te čvršće povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese.

Na konferenciji očekujemo 250+ sudionika, a sudjelovanje je za sve članove HUJAK-a i predavače besplatno, dok ostali plaćaju simboličnu naknadu. Posebnost konferencije Javantura leži upravo u činjenici da ju je pokrenula sama Java zajednica okupljena u udruzi HUJAK, potaknuta uspjesima konferencija “Java 2012” i JavaCro’13, tematske cjeline “Java dan(a)” na HrOUG konferencijama, te konferencijama WebCamp 2012 i WebCamp Zagreb 2013, koje su zajedno okupile više od 1500 sudionika.

Prilika za Vašu priču

S druge strane ovo je izvanredna mogućnost da svatko predstavi ono što zna i može, bez obzira radi li se o pojedincu, tvrtki ili velikoj korporaciji. Sponzorskim sudjelovanjem na konferenciji Javantura nudi se izuzetna prilika da predstavite i promovirate sebe i svoju tvrtku, proizvode i usluge pred brojnim sudionicima. S druge strane kao sponzor pomažete da se namire troškovi organizacije konferencije te da i u budućnosti možemo nastaviti organizirati ovakva događanja.

Predvidjeli smo dva sponzorska paketa pogodnosti (navedena niže) za koje se nadamo da će našim sponzorima omogućiti optimalan način sudjelovanja, a za sve dodatne informacije obratite se na javantura@hujak.hr.

Stoga Vas pozivamo da nam se kao sponzor pridružite na konferenciji Javantura Zagreb 2014!

Srdačan pozdrav,
organizatori konferencije Javantura

Informacije o sponzorskim pogodnostima

Kategorija # Pogodnosti Early bird cijena
do 13.2.2014.
Standardna cijena
od 14.2.2014.
Sponzor dvorane 2 veliki logotip
● javna zahvala
2 reklamna (roll-up) stalka – u jednoj dvorani i ispred dvorana
lightning talk o tvrtki (što radite, koga zapošljavate)
● osigurano 7 ulaznica
● navođenje u medijskim objavama
3.500,00 kn 5.000,00 kn
2.800,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
4.000,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
Sponzor 10-ak standard logotip
● javna zahvala
1 reklamni (roll-up) stalak – ispred dvorana
lightning talk o tvrtki (što radite, koga zapošljavate)
● osigurano 3 ulaznice
● navođenje u medijskim objavama
1.200,00 kn 1.800,00 kn
960,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a
1.440,00 kn
za pravne osobe članove HUJAK-a

Napomene:

  • PDV se ne izražava niti obračunava jer organizator nije u sustavu PDV-a prema čl. 90., st.1. i 2. Zakona o PDV-u.
  • Pravne osobe koje su članovi HUJAK-a s uplaćenom članarinom za 2014. godinu imaju popust od 20%.
  • Logotip (veliki ili standard) će biti istaknut na stranici konferencije javantura.com, Facebook stranici Javantura, prezentacijskom predlošku konferencije (između predavanja), te ostalim pogodnim mjestima.
  • Javna zahvala sponzoru bit će na otvaranju i zatvaranju konferencije te prije predstavljanja sponzora, kao i na stranici konferencije javantura.com, Facebook stranici Javantura, prezentacijskom predlošku konferencije (između predavanja)
  • Svi reklamni stalci sponzora (roll-up) postavit će se u prostoru ispred dvorana
  • Sponzor dvorane ima posebnu pogodnost postaviti drugi reklamni stalak (roll-up) u samoj dvorani (pored prezentacijskog platna) temeljem čega će biti vidljiv na fotografijama i video zapisima
  • Lightning talk podrazumijeva 5-minutno predstavljanje tvrtke u kojem se može objasniti što tvrtka radi i traži li zaposlenike.
  • Navođenje u medijskim objavama podrazumijeva spominjanje sponzora u različitima objavama za medije i drugim propagandnim materijalima konferencije.
  • Osigurane ulaznice znači da će za sponzora biti posebno rezervirane ulaznice u određenom broju koje ne ulaze u javnu podjelu.

Organizatori zadržavaju pravo promjene uvjeta sponzorstva i cijena do potpisivanja sponzorskog ugovora, a u slučaju nepredviđenih okolnosti i kasnije.

Lokacija

Konferencija Javantura održat će se u prostorijama Udruženja za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore (IT HGK), Nova cesta 7, 2. kat (ulaz s južne strane pored Lidla), Zagreb, Hrvatska.

Dvorane

Donosimo vam i nekoliko slika lokacije i dvorana

Advertisements
Latest News
Javantura v5 photos. Slides and videos will be available soon.
Previous Conferences
Javantura v4 slides and videos
All presentations at Slideshare
All videos at Youtube
Organizer
Platinum sponsor
Gold sponsors
Educational sponsors
Media sponsors
Tech sponsorPartners & Friends