Prijava predavanja

Ako smatrate da imate zanimljivo predavanje iz predloženih područja tema konferencije možete ga prijaviti putem obrasca niže.

Predložena područja tema su detaljnije objašnjena na stranici Poziv predavačima, a izbor je vrlo širok. Ako smatrate da nije navedeno područje teme vašeg predavanja, prijavite ga pod Other.

Prijave će biti moguće do petka 7.2.2014. i nisu ograničene na članove HUJAK-a. Očekivano trajanje predavanja je 30 minuta. U slučaju da imate potrebe mijenjati trajanje to svakako treba pojasniti u polju Napomena.

Komisija za izbor predavanja odabrat će najbolja predavanja do subote 8.2.2014., a prednost će imati konkretna iskustva s određenim tehnologijama, razvoj kreativnih proizvoda, nove i inovativne usluge te korisni savjeti za razvoj i korištenje.

Slanjem sljedećeg obrasca prijave predavanja autor/i prihvaća/ju obvezu izrade prezentacije i dostave iste organizatorima na uvid na email info@javantura.com do petka 14.2.2014., kao i dolaska na konferenciju te izvedbu predavanja.

Svaki autor prihvaćenog predavanja se mora i prijaviti za sudjelovanje na > PRIJava <.

Advertisements
Latest News
Javantura v4 - Sessions & Speakers!


Javantura v3 Sessions, Speakers, and Schedule published. Slides available at SlideShare and pictures are available in Javantura v3 Facebook album.
Previous Conferences
All presentations at Slideshare
All videos at Youtube
- Javantura v2 videos
- Javantura videos
Organizer
Platinum sponsor
Gold sponsors


Educational sponsors
Media sponsors
Tech sponsor

Partners & Friends