Prijava predavanja

Ako smatrate da imate zanimljivo predavanje iz predloženih područja tema konferencije možete ga prijaviti putem obrasca niže.

Predložena područja tema su detaljnije objašnjena na stranici Poziv predavačima, a izbor je vrlo širok. Ako smatrate da nije navedeno područje teme vašeg predavanja, prijavite ga pod Other.

Prijave će biti moguće do petka 7.2.2014. i nisu ograničene na članove HUJAK-a. Očekivano trajanje predavanja je 30 minuta. U slučaju da imate potrebe mijenjati trajanje to svakako treba pojasniti u polju Napomena.

Komisija za izbor predavanja odabrat će najbolja predavanja do subote 8.2.2014., a prednost će imati konkretna iskustva s određenim tehnologijama, razvoj kreativnih proizvoda, nove i inovativne usluge te korisni savjeti za razvoj i korištenje.

Slanjem sljedećeg obrasca prijave predavanja autor/i prihvaća/ju obvezu izrade prezentacije i dostave iste organizatorima na uvid na email info@javantura.com do petka 14.2.2014., kao i dolaska na konferenciju te izvedbu predavanja.

Svaki autor prihvaćenog predavanja se mora i prijaviti za sudjelovanje na > PRIJava <.

Advertisements
Latest News
Javantura v5 photos. Slides and videos will be available soon.
Previous Conferences
Javantura v4 slides and videos
All presentations at Slideshare
All videos at Youtube
Organizer
Platinum sponsor
Gold sponsors
Educational sponsors
Media sponsors
Tech sponsorPartners & Friends